(Poistunut julkaisusta)

Sijaiskouluttaja, Uusimaa
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 160 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Nyt etsimme joukkueemme vahvistukseksi tarvittaessa töihin kutsuttavaa sijaiskouluttajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Uudellemaalle.

Spring Housen sijaiskouluttajana vastaat TE-toimiston asiakkaiden työnhaun ja verkkoasioinnin yksilöohjauksesta Uudenmaan alueen TE-toimistojen toimipisteissä. Työhön voi sisältyä myös ryhmäohjausta, mutta pääpaino on työnhakijoiden henkilökohtaisessa ohjauksessa ja neuvonnassa.


Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja noin vuoden verran kokemusta opetus-, valmennus- tai ohjaustehtävistä. Vaatimuksenamme on, että pystyt vastaamaan koulutuskutsuumme tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla ja matkustamaan Uudenmaan alueen eri TE-toimistoihin julkisia kulkuvälineitä tai omaa autoasi käyttäen. Lisäksi sinulta sujuu asiakkaiden palvelu suomen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.

Arvostamme asiakaspalvelukokemustasi, tietoteknistä osaamistasi sekä pedagogisia opintojasi.

Odotamme sinulta vilpitöntä halua ja taitoa kannustaa ja motivoida ihmisiä. Tehtävässä menestymisen edellytys onkin, että toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa työnhakijoita ratkaisukeskeisesti eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Olet helposti lähestyttävä kouluttaja, joka osaa luontevasti eläytyä toisen tilanteeseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme 30.11.2018 mennessä, osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Huomioithan kuitenkin, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat puhelimitse to 15.11.2018 klo 9-10 ja to 22.11.2018 klo 14-15. numerosta 050 384 9027. Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi