Sijainen kiinteistöjen siivoukseen!
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Haetko elohelteiden vastapainoksi mukavaa työtä siivouksen parissa? Onko sinulla jo vähän siivousalan kokemusta kiinteistöjen parissa? Jos vastasit kyllä, lue eteenpäin! Saatat olla hakemamme henkilö!

Etsimme asiakkallemme kesälomasijaista loppukesän ajalle. Työ sijaitsee Turun alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ on kokoaikaista.

Työ on siivousta pääasiassa kiinteistöjen porras-, sauna-, ja yleisten tilojen kohteissa. Toivomme, että sinulla on jo vähän kokemusta siivoustyöstä. Asenne kuitenkin myös ratkaisee! 

Sinulla ei tarvitse olla omaa autoa. Hyvä suomen kielen taito on oltava. 

Tarjoamme lisäksi joustavan mahdollisuuden jatkaa siivoustöiden parissa monipuolisissa työkohteissa asiakasyrityksissämme.

Tartu tilaisuuteen ja hae meille töihin! Hae tehtävää oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Sari Europaeus, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6900. Odotamme innolla hakemustasi!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot