(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyöntekijöitä (Winclean Oy), Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt Winclean Oy:lle kokoaikaisia ja pitkäaikaisia siivoustyöntekijöitä Turussa sijaitseviin kohteisiin.

Winclean Oy on perheyritys, joka on toiminut siivous- ja kiinteistöpalvelualalla yli 10 vuoden ajan.


Nyt on haussa aiempaa siivoustyökokemusta omaavia siivoustyöntekijöitä, joiden kohteet tulevat olemaan niin toimisto- kuin porraskohteitakin. Kohteiden välillä liikutaan asiakasyrityksemme autolla, joten edellytämme ajokorttia.

Etsimillämme työntekijöillä on työmoraali kohdillaan. Ahkera, iloinen ja reipas asenne on lisäksi toivottavaa. Toivomme myös, että tarvittaessa kykenet itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn.


Paikat ovat auki heti, eli työt alkavat, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet!


Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Sari Halme (0504752050).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.