(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyöntekijöitä Oulunsaloon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Haluatko työlläsi tehdä muiden arjesta sujuvaa ja tehokasta? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Kiinnostaako sinua osa-aikainen työ, jolloin aikaa jää esimerkiksi opinnoille? Hienoa, etsimme viittä

 

SIIVOUSTYÖNTEKIJÄÄ

 

Oulunsaloon huolehtimaan asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta käsi- ja konemenetelmin. Siivouskohteet vaihtelevat hoiva- ja päiväkodeista koulurakennuksiin ja terveyskeskuksiin. Tarjolla on vakituisia, osa-aikaisia työsuhteita vaihtelevilla kellonajoilla ja viikkotuntimäärillä. Työvuorot voivat sijoittua klo 10-22 välille ja vähimmillään viikkotunteja kertyy 10, enimmillään 30. Mainitsethan hakemuksessasi, millainen työaika sinulle sopisi parhaiten. Aloitus työhön voi tapahtua nopeallakin aikataululla.

 

Mitä edellytämme tehtävässä:

  • motivoitunutta asennetta, tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle
  • toivoisimme, että pärjäisit suomen kielellä työtehtävissä. Muu kielitaito on eduksi
  • siivouskokemus ja koulutus katsotaan vahvasti eduksi

 

Tarjoamme sinulle

  • vakituisen työn osana hyvää työporukkaa
  • kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan
  • kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön
  • mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi
  • ison talon henkilöstöetuuksia mm. terveys- ja kulttuuripalveluista ja henkilökuntakerhojen järjestämistä tapahtumista

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, tule mukaan osaksi kiertotalouden supersankaritiimiämme ja hae paikkaa! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.