Siivoustyöntekijöitä, Helsinki (kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme ylläpitosiivoojia kesätöihin vaihteleviin kohteisiin pääkaupunkiseudun alueelle.


Työtä on tarjolla niin kokoaikaisena, osa-aikaisena kuin keikkaluonteisesti. Työtehtäviäsi voivat olla niin toimisto-, porras-, koti-, koulu- tai laitossiivous ja tehtävät vaihtelevat kohteiden mukaan.

Työt voivat olla nimetyllä alueella tai vaihtelevasti eri kohteissa. Joissakin kohteissa sinun tulee liikkua omalla autolla, joten ilmoitathan, mikäli sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus.

Toivomme hakijoilta reipasta työotetta, omatoimisuutta sekä positiivista asennetta työtä kohtaan. Aikaisempi kokemus siivousalan tehtävistä katsotaan eduksesi, joten kerrothan työhistoriastasi hakemuksessasi. Työt ovat pääasiassa aamuvuoroa, useimmiten alkaen joko klo 6 tai 7. Tietyissä kohteissa on mahdollisuus myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Kerrothan hakemuksessasi, miten olisit käytettävissä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro hakemuksessasi työtaustastasi ja osaamisestasi.

Huom! Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti videohaastatteluina tai puhelimitse.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1341132
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Muu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Elisa Seppälä (elisa.seppala (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Helsinki, Vantaa