Siivoustyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Vakituisia työpaikkoja tarjolla siivous- ja puhtaanapitoalalla Imatralla! Olet sitten vasta aloitteleva tai jo kokemuksta omaava alan ammattilainen, meillä olisi tarjota sinulle töitä.

Etsimme asiakkaallemme vakituisiin työsuhteisiin siivoojia teollisuuskohteeseen Imatralla. Työaika sijoittuu arkisin klo 6-18 välille ja työ on kokoaikaista 37,5 h/viikko. Haemme myös viikonloppusiivoojia klo 6-18 työajalle ja 7,5 h/päivä. 

Tehtäviin kuuluu tehdassalien, sosiaali- ja saniteettitilojen pesua ja yleisten tilojen siivousta. Kaikki työntekijät perehdytetään työhön ja jokaiselle etsitään parhaiten sopivat työkohteet huomioiden jokaisen tekijän tausta ja kokemus. Löydät myös kohteista selkeät työohjeistukset, joiden vaiheita noudattamalla sinun on helppo päästä siistiin lopputulokseen. Työhön tarjotaan myös jatkuvaa lisäopastusta ja tukea aina tarpeen mukaan.

Emme edellytä siivousalan osaamista, hyvän perehdytyksen avulla työ on helposti opittavissa – olit sitten vastavalmistunut, alanvaihtaja tai kokenut konkari. Hyvä suomen kielen taito ja fyysinen kunto ovat edellytys työssä onnistumiselle. Valittavilla työntekijöillä tulee olla myös voimassaoleva työturvallisuuskortti. Tarvittaessa avustamme kortin hankinnassa.

Tarjoamme sinulle ajantasaiset työvälineet, siistin työvaatetuksen ja työnjohdon jatkuvan tuen sekä työterveyspalvelut. 

Työ alkaa 1.8.2021 mutta aloitus on jo hieman aiemmin, jotta tehtäviin ennätetään perehdyttää. Tehtävässä noudatetaan Kiinteistöpalveluan työehtosopimusta. 

Hae tehtävää heti, mikäli kiinnostuit! Haastattelemme työnhakijoita jo hakuaikana. 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465905
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Imatra, Lappeenranta, Rautjärvi, Ruokolahti