(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Etsimme asiakkaallemme Varkauden talousalueelle peruspesutaitoista siivoojaa.

Kokemus ja/tai koulutus siivouspuolelta tai laitoshuollosta katsotaan eduksi. Pidät tärkeänä hyvää ja laadukasta työjälkeä ja pystyt täyttämään työssäsi sertifioidut työn laatukriteerit. Työtehtäviin annetaan perehdytys.

Työtehtävät vaihtelevat yrityssiivouksista kotisiivouksiin sekä pyykkihuoltoon, joten joustavuus sekä aurinkoinen asiakaspalvelu- ja työasenne on tärkeää. Työ on itsenäistä ja vastuullista ja edellyttää nuhteetonta taustaa sekä siivouksessa vaadittavaa hyvää fyysistä kestävyyttä.

Ajokortti välttämätön, oman auton käyttö eduksi. Kohteet sijaitsevat Joroinen-Varkaus-Leppävirta välillä.

Tarjoamme työsopimuksen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä jatkossa yritykseen vakituiseen työhön. Töitä luvassa toistaiseksi, alustavasti 18-37,5 h/vko.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Palkkaus KIPA TES mukainen, lisäksi maksetaan kilometrikorvaukset verottajan ja TES ohjeistuksen mukaisesti.

Työt alkavat mahdollisimman pian, joten tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikkaan liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen p. 044 412 4279 arkisin ma-pe klo 10-14 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.