(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyöntekijä, Vantaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakasyrityksellemme siivoustyöntekijää Vantaalle.


Kyseessä on lomasijaisuus ja työskentelyn ajankohta tulee olemaan 29.10. - 13.11.2018. Siivouskohteissa (porrassiivousta) työskennellään n. 25-30 tuntia/viikko, viitenä päivänä viikossa.

Työhön valittavalla henkilöllä tulee olla ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, jolloin kilometrikorvaukset maksetaan kohteiden välisistä kilometreistä. Jos ei ole omaa autoa käytössä työajoihin, niin tällöin auto tulee asiakasyrityksemme kautta.

Sinulta tulisi mieluiten löytyä siivousalan aikaisempaa työkokemusta. Etsimämme siivooja osaa itsenäisesti suunnitella työtehtävänsä porraskohteissa. Palkkaus menee kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Koska työn aloitus on hyvin pian, niin aloitamme haastattelut vielä hakuajan ollessa käynnissä, joten hakemus kannattaa jättää meille saman tien.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.