(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyöntekijä Suomenlinnaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme Suomenlinnaan.

Meillä vastaat asiakkaamme alueen ylläpitosiivouksesta arkipäivisin. Työskentelet osana ISS:n ammattitaitoista tiimiä ja toimit tärkeässä roolissa asiakasrajapinnassa. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-17 välille ja kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä aurinkoista palveluasennetta. 
Peruspesutaito sekä kokemus yhdistelmäkoneiden käytöstä katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Tehtävään valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvaselvitys.

ISS:llä pääset osaksi loistavaa tiimiä, joka haluaa ylittää asiakkaan odotukset joka päivä. Työturvallisuus on tärkeä osa arvojamme ja teemme kaikkemme, jotta työntekijämme pääsevät joka päivä terveinä kotiin. Meillä viihdytään pitkään sekä kehitytään eri alojen ammattilaisiksi. Kiinnostuitko? Liity osaksi osaavaa tiimiämme jättämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 11.3.2018


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -