(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyönohjaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 M€. Myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Etsimme siivoustyönohjaajaa pitkäaikaiseen työhön pk-seudulle. Työ tapahtuu pääasiassa arkisin klo 7-17 välillä. Siivoustyönohjaaja koordinoi siivouskohteita ja henkilökuntaa sekä toimii kohde-esimiehenä. Tehtävään kuuluu myös siivoustöitä sekä hallinnollisia tehtäviä. Siivouskohteina pääsääntöisesti palveluasunnot ja yksityisasunnot. 

Toivomme mielellään aiempaa kokemusta siivoustyönohjauksesta tai ainakin pitkää kokemusta siivousalalta.  Kerro toki hakemuksessa mitä olet aiemmin tehnyt ja mikä on oma osaamisesi tietyillä osa-alueilla. Työssä pärjääminen vaatii myös suomenkielen osaamista ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Eduksi katsomme b-ajokortin.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja hyvällä tekijällä mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen. Jätä pikaisesti hakemusta meille, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 0504365452.