(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyönohjaaja, Savotek Oy
Henkilöstöpalvelu Linnanväki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Etsimme Savotek Oy:lle Savonlinnaan siivoustyönohjaajaa vakituiseen työhön.

SAVOTEK OY on Savonlinnan seudun johtava kiinteistönhuoltopalveluyritys, joka tarjoaa alueen asukkaille ja yrityksille kiinteistöjen kokonaisvaltaista huoltopalvelua. Palveluihin kuuluu mm. ulkoalueiden hoito, käyttö- ja huoltopalvelut, siivouspalvelu sekä erilaisia teknisiä erillispalveluja. Katso lisää: www.savotek.fi

Siivoustyönohjaajana vastaat Savotekin siivoustöiden organisoinnista Savonlinnan alueella. Työhösi kuuluu siivoustoiminnan suunnittelua ja mitoitusta, päivittäisen toiminnan hallinnointia ja järjestämistä sekä siivoushenkilöstön työn ohjaamista. Palvelet sopimusasiakkaita reipaalla palveluasenteella ja vastaat työn laadusta. Tarvittaessa osallistut siivoustyöhön itsekin. 

Kohteet vaihtelevat teollisuussiivouksesta mm. porras- ja toimistosiivoukseen.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla muutaman vuoden työkokemus siivoustyöstä, sekä siivoustyönohjaajan koulutus, mutta myös alan opiskelijat huomioidaan, sillä työn ohessa on mahdollista suorittaa keskeneräinen siivoustyönaohjaajan tutkinto loppuun.

Lisäksi tulet tarvitsemaan hyvää organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työhön. Atop -mitoitusjärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Siivoustyönohjaajalla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus liikkua omalla autolla. Myös työturvallisuuskortti on rakennus- ja teollisuuskohteissa oltava, mutta se on mahdollista suorittaa myöhemminkin. Lisäksi tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Tehtäviin sinut perehdyttää kokenut siivoustyönohjauksen ammattilainen.

Tarjolla siis vakituinen kokopäivätyö vaihtelevissa, vastuullisissa tehtävissä, mukavassa työyhteisössä! Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus palkkatoiveineen Linnanväen sähköisellä hakulomakkeella!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kyseistä rekrytointia hoitaa Henkilöstöpalvelu Linnanväki; tiedustelut ja haku Linnanväen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Luukkanen, 040 041 4816 / kaisa.luukkanen@linnanvaki.fi

Työaika ma-pe, klo 6:00-14:30. Aloitus sopivan henkilön löydyttyä/sovittavissa.

Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen/osaamisen mukaan.

 

Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy on vuoden 2017 alussa toimintansa aloittanut savonlinnalainen henkilöstövuokrausta ja rekrytointipalveluja tarjoava yritys. Työllistämme eri alojen osaajia määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin, vuokratyöhön tai suoraan yritysasiakkaillemme. Arvostamme aidosti jokaista työntekijäämme, ja paikallisena perheyrityksenä palvelemme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme aina yksilöllisesti ja reilusti. Etsimme jatkuvasti eri alojen osaajia kasvavaan joukkoomme. Tule Sinäkin osaksi Linnanväkeä! www.linnanvaki.fi