(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyönohjaaja, Pro Clean Raahe Oy
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2018
Siivouspalveluyritys Pro Clean toimii Raahen seutukunnan alueella. Yritys tarjoaa siivouspalvelut ammattitaidolla ja kokemuksella kotitalous- ja yritysasiakkaille sekä julkiselle sektorille.

Etsimme nyt vahvistukseksi asiakkaallemme Pro Cleanille kasvavaan joukkoon ammattitaitoista SIIVOUSTYÖNOHJAAJAA. Työtehtäviisi kuuluu mm. siivouskohteiden organisointi, siivoustyön laaduntarkistus, uusien siivoojien perehdyttäminen sekä tarvittaessa myös siivoustyöt. Hakijalta ei edellytetä koulutustaustaa vaan vahva kokemus siivousalalta on tärkeintä. Olethan oma-aloitteinen, yritteliäs sekä hyvä tiimipelaaja.

Toivomme, että olet energinen ja joustava persoona, joka mukautuu helposti muuttuviin tilanteisiin ja hoitaa asiakaspalvelutilanteet positiivisella asenteella.

Tunnistitko itsesi? Täytä hakemus pikaisesti, koska aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja Anna Koskela, 044 3700 009, anna.koskela@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.