(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyönohjaaja Cleaning Design Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Cleaning Design Oy tarjoaa monipuolisia siivouspalveluita Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueella. Käytössämme on nykyaikaiset siivouskoneet sekä ylläpito- että perussiivoukseen. Huomioimme kestävän kehityksen periaatteita toiminnassamme. Hyvä työn jälki on käyntikorttimme.

Haemme asiakasyrityksellemme Cleaning Design Oy:lle Teerijärvi-Kaustinen alueelle

SIIVOUSTYÖNOHJAAJAA

Tehtäviisi kuuluu asiakasyritysten siivoustyön ohjaus ammattimaiseen työskentelyyn ja perehdytys asiakasyrityksemme toimintamalleihin ja työvuorojen ja työn suunnittelu. Tärkeä osa työtäsi on kohteiden laadun tarkkailu, työyhteisön ja palveluprosessin kehittäminen sekä ylläpito ja perussiivoustehtävät omissa kohteissa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja on eduksi jos sinulla on monipuolista työkokemusta siivoustyön ja/tai siivoustyön ohjaamisesta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Olet järjestelmällinen, työskentelet tehokkaasti tiimissä ja sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot sekä B-ajokortti. Arvostamme keittiötyökokemusta. Persoona ratkaisee, sinulla on positiivinen ja myönteinen asenne työhön.

Tarjoamme sinulle aluksi 6 kk määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa, mielenkiintoisen työn 20-37,5h/vko. Jonka jälkeen on mahdollista jatkaa yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Haethan pian, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 31.5.2019 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Maria Nylund puhelin 044 272 6531 tai henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065.