(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyönjohtaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme siivoussektorimme vahvistukseksi SIIVOUSTYÖNJOHTAJAA vastaamaan useista  työkohteistamme sekä johtamaan kasvavaa ja kehittyvää siivousliiketoimintaamme. 

Toimenkuvasi on siis hallinnoida ylläpitosiivouskohteita, työmaiden rakennus- ja loppusiivouskohteita, jonka lisäksi vastaat omalta osaltasi siivoustarjousten suunnittelusta yhdessä muun tiimimme kanssa. Tietenkin kohteissa on tilanteen tullen pystyttävä työskentelemään myös itse, joten työssä vaaditaan vahvaa yleistä osaamista myös itse siivoustyöstä.

Tulevalla siivoustyönjohtajallamme on mahdollisuus oman tekemisenä kautta osoittaa olevansa tärkeä osa tulevaisuuttamme, joten palkkaus sekä sen eri mallit ovat neuvoteltavissa tapauskohtaisesti. Lähtökohtana se, että tässä on tilaisuus rakentaa itselleen pitkä työsuhde, joka kasvaa yhdessä yrityksemme kanssa.

Työssä menestyminen edellyttää siis kokemusta alan työtehtävistä, jonka lisäksi kyky tarkastella siivousta myös kaupallisesta näkökulmasta on ehdoton etu. Työsi jäljellä sekä tekemiselläsi on tärkeä merkitys yrityksellemme.


Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laita hakemus tulemaan välittömästi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, ja hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.Siivous

Lisätietoja:

Sami Ikävalko

puh. 044 716 0060

sami.ikavalko@lisapalvelu.net