(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyönjohtaja, Soukan Huolto, Espoo
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018Työn kuvaus:
  Soukan Huolto Oy on vuonna 1968 perustettu kiinteistönhuoltoyritys, jossa työskentelee yli 70 ammattilaista. Tarjoamme espoolaisille taloyhtiöille huolto -, siivous - ja remonttipalveluita. Asiakkainamme on yli 300 taloyhtiötä ja liikevaihtomme on yli 6 miljoonaa euroa. Kokenut ja koulutettu henkilöstömme huolehtii asiakaspalvelusta ja kiinteistöistä tinkimättömästi. Lisätietoja meistä: www.soukanhuolto.fi
 
Haemme asiakkaallemme Soukan Huollolle uutta työntekijää SIIVOUSTYÖNJOHTAJAN tehtävään vakituiseen työsuhteeseen. Työpisteesi sijaitsee yhtiön toimitiloissa Espoon Soukassa. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tässä vastuullisessa tehtävässä vastaat yhdessä toisen Siivoustyönjohtajan kanssa kokonaisvaltaisesti yrityksen siivoustyökohteista, työnjohdosta ja esimiestyöstä. Huolehdit urakka- ja tarjouslaskennasta, siivoustyön suunnittelusta, rekrytoinneista, tarvikehankinnoista sekä budjetointi-, talouden seuranta- ja raportointitehtävistä. Henkilöstöhallinto sekä koulutussuunnittelu kuuluvat myös vastuualueeseesi. Sinulla on esimiesvastuu yrityksen siivoojista ja työskentelet osana Soukan Huollon johtoryhmää.

Teet tiivistä yhteistyötä ja kommunikoit oman tiimisi, kiinteistöhuollon työnjohdon, yrityksen taloushallinnon ja asiakaspalvelun kanssa. Yhdessä kollegasi kanssa teet kiinteistökierroksia ja huolehdit laadunvalvonnasta asiakaskohteissa.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivoustyönjohdosta esimerkiksi palveluohjaajan tai työnjohtajan tehtävässä. Olet kokenut siivousalan ammattilainen ja sinulla on osaamista Suomen työlainsäädännöstä ja henkilöstöasioiden hoitamisesta. Työntekijänä olet sosiaalinen ja sinulla on hyvät kommunikointitaidot. Suomen kielen taitosi on sujuvaa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävässä suoriutuminen vaatii jämäkkää työnteon asennetta, halua kehittää liiketoimintaa ja taitoa pitää useita eri lankoja samanaikaisesti käsissä.  Toivomme sinulta joustavuutta ja hyvää paineensietoa kiiretilanteissa. Tarvitset työssäsi ajokorttia.

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän ammattitaitoisten, työssään hyvin viihtyvien kollegoiden tiimissä mukavassa työympäristössä. Saat käyttöösi huippumodernit ja viihtyisät toimistotilamme ja oman työhuoneen. Työskentelet pääosin toimistotyöaikana. Hyvät työsuhde-edut ja tehtävän vaatimuksen mukainen palkkaus odottavat ammattitaitoista tekijää. 

Kiinnostuitko?
Haethan tehtävään pikaisesti, tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 18.11.2018.
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin.

Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä Adeccon yhteyshenkilöön Heidi Haikonen, 050 3600 160 tai heidi.haikonen@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Siivoustyönjohtaja


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heidi Haikonen, 0503600160


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO