Siivoustyönjohtaja, Kouvola
VISIO Henkilöstöratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2021

Haemme asiakkaallemme siivouksen työnjohtajaa Kouvolaan

Tulet työssäsi huolehtimaan siivouksen palvelusopimuksen toteutumisesta laadukkaasti. Toimit siivoustiimisi lähimpänä esihenkilönä ja miehityksen suunnittelu ja laadunvarmistus sekä tuloksellisen toiminnan varmistaminen ovat tärkeitä tehtäviä sinulle. Tulet myös osallistumaan siivoustyöhön joukkojesi keskellä sekä toimimaan asiakkaiden kanssa läheisessä yhteistyössä. Työkohteet Kouvolan alueella. Työssä edellytetään B-ajokorttia.

Sinulla on vankka ammatillinen osaaminen ja esimiestyötä tukeva koulutus tai työkokemus.

Olet tiimillesi jämäkkä esimies, joka tukee, auttaa ja opastaa tiimiään tekemään parhaimpansa. Olet asiakasyhteistyössäkin taitava, asiakkaan on helppo ottaa sinuun yhteyttä ja haluat etsiä ratkaisuja ja tehdä työtä palvelumme laadun varmistamiseksi.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemuksesi osoitteessa https://www.visiohr.fi/alue/kymenlaakso

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Viljami / 0500 99 1919 / viljami.taimisto@visiohr.fi

VISIO - Onnistunut rekrytointi kerrallaan

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot