Siivoustyön pelinrakentaja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Än – Yy – Tee – Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä eteenpäin urallasi! Haluatko siis päästä kehittymään puhtaanapitoalalla ja edetä urallasi vaativampiin tehtäviin?

Etsimme nyt ProGo Siivouspalveluille SIIVOUSTYÖN PELINRAKENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Oulun talousalueelle.

Asiakkaallamme ProGo Siivouspalveluilla on vankka kokemus kiinteistöpalvelualalta ja rutkasti ammattitaitoa. ProGo Siivouspalveluiden visio on olla toiminta-alueellaan alansa parasmaineinen yritys. ProGo haluaa toimintansa perustuvan lojaaleihin asiakassuhteisiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Tässä työssä toimit ProGon ammattitaitoisen yrittäjän, Jenni Kolppasen työparina ja apuna. Tavoitteena on, että pystyt mahdollisesti heti tai myöhemmin toimimaan ryhmävastaavana ja perehdyttämään uudet työntekijät kohteisiin. Tehtäviisi kuuluu myös laadunseuranta, etkä myöskään itse pelkää kääriä hihojasi ja ryhtyä siivoustöihin. Jennin valmennettavana on mahdollista päästä oppimaan uutta puolin ja toisin sekä vaikuttaa yrityksen kehittämiseen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin, aamu- ja päiväpainotteisesti ja viikkotuntimäärä on sovittavissa, n. 25-37,5h. Tarjolla on siis monipuolinen ja vastuullinen tehtävä kehitysorientoituneelle työntekijälle. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Arvostamme erityisen paljon hyvää asennetta työntekoon! Toki aikaisemmasta alan kokemuksesta ja mahdollisesta koulutuksesta on hyötyä, mutta ProGon huikea Jenni voi myös perehdyttää ja opastaa sinut alalle, esimerkiksi oppisopimuskoulutuksen kautta. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä halua oppia sekä iloista, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työkieli on suomi.

Tartu tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja hae vaikka heti! Voit täyttää hakemuksesi oheisen linkin kautta rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 7.2.2021. Liitä mukaan myös CV:si. Kontaktoimme kaikki hakijat jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti!

Tsemppiä työnhakuun!

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Johanna Finström-Sara, 0401622720 tai johanna.finstrom.sara@personalhuset.fi.


Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot