Siivoustyön palveluohjaaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Rekrytoimme asiakasyrityksellemme osaavan ja organisointikykyisen SIIVOUSTYÖN PALVELUOHJAAJAN vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävässä vastaat päivittäisestä käytännön töiden organisoinnista ja resurssoinnista, työhön perehdytyksestä, opastuksesta sekä laadunvalvonnasta monipalvelukohteissa. Teet tiivistä yhteistyötä oman esimiehesi kanssa. Lisäksi vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta kohteissa ja seuraat, että työntekijät toimivat annettujen ohjeiden, konseptien ja opastusten mukaisesti. Työaika on ma-pe 6-18 välillä. Työt alkavat heinäkuussa. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

------

Odotamme sinulta puhdistuspalvelualan koulutusta ja vankkaa kokemusta monipuolisesta siivoustyöstä  - tunnet erinomaisesti siivoustyön ja peruspesujen rutiinit. Sinulta löytyy perustaidot tietokoneen käyttöön, B-ajokortti ja hyvä paikallistuntemus.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus palveluohjaajan työstä, työturvallisuuskortti, ensiaputaidot sekä ympäristö-, ravitsemus- ja hygieniapassi. Katsomme eduksi myös suoritetun INSTA 800 sertifikaatin tai valmiuden suorittaa se työn ohessa työnantajan tarjoamana koulutuksena.

Olet oikea henkilö tähän tehtävään mikäli sinulla on ripeä työote, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakaslähtöisyys on sinulle sydämen asia. Olet oma-aloitteinen ja joustava, kykenet itsenäiseen työhön ja haluat omalta osaltasi varmistaa tiimin toimivuuden. Osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä, olet luotettava ja järjestelmällinen.

------

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä.

Palkkaus kiinteistöpalvelualan tes PL 8.

------

Työympäristön vuoksi edellytetään, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) –lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote.

 

Rekrytointia hoitaa Eezy, mutta työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

--------------------------

Miten haet työpaikkaa

Jotta pääset mukaan tähän loistotiimiin, täytä hakemuksesi/työnhakuprofiilisi oheisesta linkistä jo tänään. Muista lisätä mukaan CV:si. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluita tehdään jo hakuajan kuluessa.

--------------------------

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä:

 

Nora Räbinä

aluepäällikkö

Eezy Henkilöstöpalvelut 

040 5353 730

nora.rabina@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1458769
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Kaarina, Paimio, Turku