(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyön palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme

 

SIIVOUSTYÖN PALVELUOHJAAJAA

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena asiakastyytyväisyydestä. Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa. Työtä tehdään ma-pe klo 6-18 välillä. Toivomme mahdollisuutta myös satunnaiseen viikonlopputyöskentelyyn. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5.

 

Etsimme tehtävään organisointikykyistä tyyppiä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Sinulla on tarkka korva kuulemaan asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeet. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja IT-taitoja sekä suomen ja englannin kielen osaamista.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Palveluohjaajan töistä on mahdollista edetä myöhemmin esimerkiksi palveluesimiehen tehtäviin.

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa tai Duunitorilta. Lisätietoa tehtävistämme saat sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi