(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyön palveluohjaaja Turkuun
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Kiinteistöpalvelualalla toimiva asiakkaamme etsii palveluohjaajaa, siivouspalvelun ammattilaista, jolla on kokemusta ja näyttöä vastuullisesta laitoshuoltajan tai palveluohjaajan työstä. Terveydenhuollon tietämys ja tuntemus on eduksi. Työ sijaitsee Turussa, on vakituinen ja kokoaikainen.  

Tehtävässäsi toimit osana tiimiä ja vastaat asiakaskohteiden työympäristön siisteydestä ja viihtyvyydestä. Työ on liikkuvaa ja monipuolista sisältäen mm. työvuorosuunnittelua, laadun seurantaa, uusien työntekijöiden perehdytystä sekä osallistut itse siivoustyöhön. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen, jotta menestyt tässä työssä.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

----------

Odotamme sinulta

Olet ulospäin suuntautunut ja asiakaspalveluhenkinen, jonka työote on ripeä ja luotettava. Organisoit ja ratkaiset ongelmia mielelläsi kiireenkin keskellä eivätkä yllättävät tilanteet ja suunnitelmien muutokset ole sinulle ongelma. Arvostamme aiempaa kokemusta ja/tai koulutusta siivousalasta.

Työn sujuvuuden varmistamiseksi edellytämme ajokorttia ja omaa autoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

----------

Tarjoamme

Mielenkiintoisen työympäristön kasvavassa paikallisessa yrityksessä. Tule tekemään siistiä jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Lähtöpalkka on 2250€/kk

Työt alkavat vuokratyösuhteena, mutta mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille, kun työsuhde on kestänyt neljä (4) kuukautta.

---------

Lisätiedot ja yhteystiedot

Mikäli palveluohjaajan monipuoliset työtehtävät kiinnostavat ja uskot olevasi oikea henkilö vahvistamaan asiakkaamme siivouspalveluiden tiimiä, jätä hakemus ansioluetteloineen mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 29.9.2020 mennessä. Voit jättää hakemuksen oheisen linkin kautta tai osoitteeseen markus.muurinen@eezy.fi otsikolla Palveluohjaaja. Haastattelemme jo hakuaikana, joten ole nopea!

Lisätietoja tehtävästä antaa Christian Rönndahl +358403075018,  christian.ronndahl@eezy.fi

Christian Rönndahl
Eezy Henkilöstöpalvelut

www.eezy.fi