(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyön palveluohjaaja Pasilaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Onko siivousala sinun juttusi ja olet jo kerryttänyt hieman kokemusta esimiestyöstä? Jos vastasit kyllä saatat olla Pasilassa pian aloittava
 
SIIVOUSTYÖN PALVELUOHJAAJA
 
Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme
Tarjoamme erinomaisen tilaisuuden siivousalan ammattilaiselle syventää omaa osaamistaan ja kehittyä kasvavan yrityksemme mukana. Tehtävä on hyvä ponnahduslauta kohti vaativampia tehtäviä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö, mutta satunnaisesti vuoroja on myös viikonloppuisin. Toivomme sinulta joustoa työaikojen suhteen, sillä työpäiväsin sijoittuu vaihdellen aamu kuuden ja ilta yhdeksän välillä. Työskentelyalueenasi on yksi isompi kohde Pasilassa, joten kulkuyhteydet tulevaan työpaikkaasi ovat erinomaiset.
 
Pääset osaksi aktiivista ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme runsaasti erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi. Tarvittaessa kaverilta saa aina apua, sillä työskentelet tiiviisti kahden muun palveluohjaajan ja palvelupäällikön kanssa.
 
Mitä palveluohjaajan työpöydältä löytyy
Palveluohjaajat toimivat palvelupäällikön oikeana kätenä ja tulevassa työssäsi vastaat muun muassa perehdytyksestä, laatukierroista, työvuorosuunnittelusta, asiakaspalavereista ja poissaolojen sijaistusten sumplimisesta. Suunnittelet siivoustöitä ja tilaat tarvikkeita eli vastaat, että arki rullaa ja asiakas ja työntekijät ovat tyytyväisiä. 
 
Mitä odotamme sinulta    
Sinulla on positiivinen elämänasenne ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Olet helposti lähestyttävä, mutta tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämptimpi puoli sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Sinulla on tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeä lähiesimiehen tai palveluohjaajan koulutus sekä jo jonkun verran kokemusta samankaltaisista tehtävistä sekä alan ammattitutkinto (esimerkiksi laitoshuoltaja). Siivousalalta sinulla tulee olla jo ainakin kolme vuotta työkokemusta. Perus IT-taidot ja keskeinen työssäsi tarvitsema työlainsäädäntö ovat sinulla hanskassa. Takataskustasi tulisi löytyä myös seuraavat kortit hygieniapassi ja työturvallisuuskortti. Puhut sujuvasti suomea ja eduksesi katsomme englannin kielen taidon. Valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.
 
Kuulostaako juuri sinulle passelilta paikalta?
Innostuitko tehtävästä, etkä malta odottaa, että pääset hommiin? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Tehtävään voit hakea 27.10. mennessä hakulomakkeella. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Nina Yli-Seppälä nina.yli-seppala@coor.com.
 
Voit käydä tutustumassa meihin ja arkeemme myös Facebookissa Coor Suomi sekä Instagramissa coor_suomi.