Siivoustyön palveluohjaaja Paimio-Sauvon kuntakohteeseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailma parhaaksi palveluyritykseksi.


Haemme osaavaa ja organisointikykyistä siivoustyön PALVELUOHJAAJAA monipalveluasiakkuuteemme Paimioon.


Tehtävässä vastaat yhteistyössä esimiehesi kanssa päivittäisestä käytännön töiden organisoinnista ja resursoinnista, työhön perehdytyksestä, opastuksesta ja ohjauksesta sekä laadunvalvonnasta monipalvelukohteissamme. Lisäksi vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta kohteissa ja seuraat, että työntekijät toimivat annettujen ohjeiden, konseptien ja opastusten mukaisesti. Työaika on ma – pe klo 6 – 18 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa kesäkuussa 2021.


Edellytämme valittavalta henkilöltä puhdistuspalvelualan koulutusta ja arvostamme vankkaa kokemusta monipuolisesta siivoustyöstä. Tunnet siivoustyön ja peruspesujen rutiinit ja sinulla on aiempaa kokemusta palveluohjaajan työstä. Sinulta löytyy lisäksi perustaidot tietokoneen käyttöön, B- ajokortti ja hyvä paikallistuntemus. Eduksi katsotaan myös työturvallisuuskortti, ensiaputaidot sekä ympäristö-, ravitsemus- ja hygieniapassi. Katsomme eduksi myös suoritetun INSTA 800 sertifikaatin tai valmiuden suorittaa se työn ohessa työnantajan tarjoamana koulutuksena.


Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Olet oikea henkilö tähän tehtävään mikäli sinulla on ripeä työote, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakaslähtöisyys on sinulle sydämen asia. Olet oma-aloitteinen ja joustava, kykenet itsenäiseen työhön ja haluat omalta osaltasi varmistaa tiimin toimivuuden. Osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä, olet joustava, luotettava sekä järjestelmällinen.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Me ISS:llä teemme maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Tule mukaan täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 9.5.2021.


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot