(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyön palveluohjaaja Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme
SIIVOUSTYÖN PALVELUOHJAAJAA
vakituiseen kokoaikatyöhön Helsingin Pasilaan. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena asiakastyytyväisyydestä. Työtä tehdään ma-pe klo 6-18 välillä. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5.
Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset suomen kielen taitoa ja motivaation toimia siivous- ja asiakaspalvelutehtävissä. Edellytämme siivousalan koulutusta ja vähintään kolmen vuoden aikaisempaa siivouskokemusta. Kaikkein tärkeintä meille on kuitenkin motivaatiosi ja asenteesi työtä kohtaan. 
Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Palveluohjaajan töistä on mahdollista edetä myöhemmin esimerkiksi palveluesimiehen tehtäviin.
 Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa tai Duunitorilta. Lisätietoa tehtävistämme saat sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.