(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyön ohjaaja vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Vantaalle nopeasti vaihtuvista tilanteista ja siivousalasta aidosti innostunutta
 
SIIVOUSTYÖN OHJAAJAA
 
Pesti on totta kai vakituinen ja kokoaikainen työaikojen sijoittuessa pääsääntöisesti arkisin kello 8-16 väliin. Tehtävä on erinomainen tilaisuus alan osaajalle kehittyä kasvavan yrityksen mukana.  Työkohteesi ovat Vantaalla, mutta toivomme, että ajoittain olet valmis joustamaan ja auttamaan myös muissa pääkaupunkiseudun kohteissa.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.
 
Mitä pääset meillä tekemään
 
Tässä pestissä tiukkojen työtehtävälistausten tekeminen on haastavaa. Tilanteet muuttuvat kentällä nopeasti ja sinä olet mukana pitämässä pakettia kasassa. Päätehtäviisi kuuluu kuitenkin uusien työntekijöiden perehdyttäminen, lisämyynti asiakkaiden kontaktoiminen sekä laadunseuranta. Oletkin tärkeässä roolissa varmistamassa asiakkaidemme tyytyväisyyden. 
 
Mitä me odotamme
 
Koska opastat muita siivoustyön saloihin ja seuraat laatuvaatimustemme toteutumista, sinulla tulee olla vankka kokemus siivoustyöstä sekä alan koulutus. Persoonana olet helposti lähestyttävä ja kanssasi on kiva tehdä töitä. 
Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja tarvittaessa juttu luistaa sinulta myös englanniksi. Odotamme, että perus it-taidot ovat sinulla hanskassa etkä pelkää puhelinta, sillä tulet käyttämään sitä paljon työssäsi.   Kiinnostuitko?   Kuulostaako tämä sinulle passelilta tehtävältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Odottelemme jo innolla uutta työkaveriamme ja luemme hakemuksia jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on kuitenkin 18.7.  Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse sopimuspäällikkö Jukka Leino jukka.leino@coor.com.