Siivoustyön ohjaaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme siivoustyön ohjaajaa Tampereen alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta aktiivista työotetta, silmää siivoustyölle ja halua tehdä asiat kerralla oikein. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan myös totta kai eduksi. Loppujen lopuksi kuitenkin oma asenne ratkaisee.

Asiakkaamme hakee tiimiinsä innokasta ja motivoitunutta siivoojaa, joka on halukas oppimaan ja kehittymään työssään niin ohjaajana kuin myös siivoojana.

Tarvitset työssäsi ajokortin, jotta liikkuminen työkohteiden välillä hoituu sujuvasti.
Työ on kokopäivätyötä ja asiakkaamme on valmis opastamaan ja kouluttamaan sinusta alan ammattilaisen.

Laitathan hakemuksesi tulemaan heti, sillä aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1146236
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite