(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyön ohjaaja / esimies
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Oletko tehokas ja aktiivinen kiinteistö- ja siivousalan osaaja? Nautitko työn kehittämisestä ja etsit uusia haasteita urallasi? Voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme Vaasaan SIIVOUSTYÖN OHJAAJAA / ESIMIESTÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Siivoustyön ohjaajana työskentelet kiinteistö- ja siivousalan parissa asiakkaallamme Vaasan alueella. Työaika on noin 37,5 h/viikko, työtä tehdään arkisin. Työtehtävä sisältää uusien työntekijöiden perehdytystä ja ohjausta, työjärjestelyä sekä laadunseurantaa. Et myöskään pelkää itse kääriä hihojasi ja ryhtyä siivoustöihin. Tarjolla on siis monipuolinen ja vastuullinen tehtävä kehitysorientoituneelle ammattilaiselle.

Toivomme sinulta kiinteistö- ja siivousalan koulutusta tai vaihtoehtoisesti vankkaa kokemusta alalta. Lisäksi edellytämme hakijalta halua oppia sekä iloista, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- sekä organisointitaitoja, joten etsimällämme henkilöllä tulisi pysyä monet langat samanaikaisesti näpeissään. Hakijalla tulisi olla myös hyvät atk-taidot sekä ajokortti. Toivomme myös, että pystyt käyttämään työskentelykielenä sekä suomea, ruotsia että englantia.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus viimeistään 28.2.2019 oheisen linkin kautta. Liitä mukaan myös CV:si. Meitä kiinnostavat tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Tiesitkö, että me tarjoamme hyvää työtä? www.hyvää-työtä.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi