(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyön kohdevastaava Turkuun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Oletko työskennellyt siivousalalla jo jonkun aikaa ja haluaisit hieman lisävastuuta ja kehittyä ammatillisesti? Etsimme nyt  
    
SIIVOOJAA/KOHDEVASTAAVAA   
    
vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakaskohteeseemme Turkuun. Työvuorosi ovat arkisin kello 7-15.
 
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyden huolehtimalla kohteen kaikkien tilojen mukaan lukien piha-alueiden siisteydestä. Työvuorojesi aikana toimit myös siivouksen kohdevastaavana. Kohdevastaavana suoritat laatukiertoja ja varmistat että sovitut työt on tehty. Osaat reagoida ripeästi muuttuviin tilanteisiin ja siivoustarpeisiin. Kohdevastaavan tehtävä on hyvä ensi askel kohti vastuullisempia tehtäviä.  
 
Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Edellytämme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai siivousalan koulutus. Siivouksen perusrutiinit sujuvat sinulta sukkelasti ja ammattitaitosi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa.    
    
Tähtiasenne on meidän coorilaisten sydän ja tapa tehdä töitä. Siitä syystä meille on tärkeää, että olet palveluhenkinen ja työotteessasi on hyvä tekemisen meininki.   
    
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 28.10.2019  mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.    
    
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Ulla-Maria Partanen ulla-maria.partanen@coor.com. 
 
Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).