(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyön iltaohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Oletko aina unelmoinut fudisvalmentajan mahtipestistä? MAHTAVAA, sillä meillä on sinulle paikka, vaikkakin meillä peliä pelataan siivouskoneilla, puhelimilla ja välillä myös tietokoneilla! Etsimme intoa puhkuvaa 

 

SIIVOUKSEN ILTAOHJAAJAA

 

Pääkaupunkiseudulle. Iltaohjaajana luonnollisesti koordinoit pelaajillesi tehtävät ja katsot, että joka pelikentällä on tarvittava määrä pelaajia. Uudet pelaajat sinun tulee opettaa talon tavoille - kannustavalla otteella ja mielellään suomeksi, sekä englanniksi! Tehtäviisi kuuluu myös tietty laadunvalvonta, eli käyt kiertämässä eri pelikenttiä ja katsot, että kentät ovat oikein huollettuja. Toimit käytännössä päävalmentajasi oikeana kätenä ja toisinaan myös vasempana kätenä. Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa, eli osaat pitää pään kylmänä muuttuvissa tilanteissa.  Aina et kuitenkaan selviä valmentamalla, vaan tarvittaessa tartut myös itse reippaasti mopin varteen, jotta kentät saadaan huollettua.

 

Työajat tässä tehtävässä sijoittuvat liukuvasti kello 14-22 tai 15-23 välille, joten sinulla on mukavasti vaikutusvaltaa työaikojen suhteen!

 

Tarjoamme sinulle ison talon huikeat henkilöstöedut kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon. Tämän lisäksi henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Maksamme työstä kiinteistöpalvelualojen TES 6 mukaisen palkkauksen sekä ohjaajan työhön kuuluvat lisät ja iltalisät. Ennen kaikkea pääset tekemään merkityksellistä työtä kiertotalouden parissa mahtavan jengin kanssa!

 

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta kentältä eli siivousalalta. Alan tutkinto on puhdasta plussaa, mutta sekin on mahdollista suorittaa työn ohessa vaikka heti! Persoonana olet helposti lähestyttävä, itseohjautuva ja luotettava valmentajahahmo. Mukaansatempaavan innostuksen siivittämänä kannustat myös muita huippusuorituksiin. B-ajokortti (manuaalivaihteet) on tässä työssä välttämätön. 

 

Perehdytämme sinut sinut hyvin tehtävään ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä esimerkiski esimieskoulutuksella. Pidämme tietenkin huolta myös siitä, että työvälineesi ja henkilösuojasi ovat asianmukaiset, nykyaikaiset ja laadukkaat.

 

                                                                                  H-A-E  N-Y-T

 

paikkaa viipymättä tätä paikkaa, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaisia hakemuksia emme ota vastaan sähköpostilla!

Jos urapolun rakentaminen kiinnostaa, voi vilkaista inspiroivan uratarinan meidän ihanasta Katarzynasta https://lassikko.lt.fi/uratarina-puolasta-suomeen-palvelupaallikoksi