(Poistunut julkaisusta)

Siivoustyö tuotantolaitoksessa Vantaalla
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.12.2018

Haemme asiakkaallemme siivoojaa tuotantolaitokseen Vantaan Petikkoon. Aloitus olisi mahdollisimman pian ja jatkuvat helmikuun loppuun asti. Työt saattavat jatkua toukokuun loppuun asti.

Työaika on maanantaista perjantaihin klo 5.00-13.00. Lauantaivuoroja saattaa tulla myös, jolloin se lasketaan ylityöksi.

Työtehtäviin sisältyy muun muassa koneiden imurointia ja lattian moppaamista. Tuotantotiloissa on pölyä, karvoja sekä puruja, joten työ ei sovellu allergikolle.

Aikaisempaa siivouskokemusta ei tarvita. Hyvällä asenteella pääsee pitkälle. Toivomme sinun olevan kuitenkin huolellinen, oma-aloitteinen ja täsmällinen. Suomen kielen taito on vaatimuksena, jotta ymmärtäisi ohjeistukset. Työhön perehdytetään kunnolla.

Jotta työvuoroon pääsisi, olisi hyvä olla auto käytettävissä, sillä julkinen liikenne ei palvele siihen aikaan hyvin. Jos mahdollisesti asut lähellä Petikkoa, niin se helpottaisi työvuoroon pääsyä aamulla, vaikkakin ilman autoa.

Palkkaus menee kaupan alan varaston työehtosopimuksen mukaan alkaen 11,40€/h + mahdolliset lisät.

Mikäli tämä määräaikainen siivouspesti tuntuu sopivalta elämäntilanteeseesi, lähetä hakemus heti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Nhung Doan, nhung.doan@adecco.fi.