(Poistunut julkaisusta)

Siivoustoimenpäällikkö
Service Center/ Sokotel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018
Haemme intohimoisten ammattilaistemme joukkoon siivoustoimenpäällikköä vastaamaan Sokotel Oy:n siivoustoimintojen ohjauksesta ja kehittämisestä yhdessä hotelliemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos inspiroidut yhtä lailla asiakaselämyksen kehittämisestä kuin siivoustoimintojen määrittelyistä. Sinulla on vahva kokemus siivoustyön johtamisesta hotelliympäristössä, tunnet hotelliliiketoiminnan ja hotellisiivouksen keskeiset tunnusluvut ja ymmärrät siivouspalveluiden määrittelyn hankintasopimusten näkökulmasta. Työskentelytapasi on aktiivinen, ratkaisukeskeinen ja valmentava. Sinulta löytyy lisäksi tehtävässä vaaditut yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvotteluvalmiudet.

Siivoustoimenpäällikkönä työskentelet asiantuntijana Sokotel Oy:n Service Centerissä, mutta työsi tapahtuu pääosin hotelliympäristössä. Keskeinen osa-alue työnkuvassasi on siivoukseen ja siivouksen toimintamalleihin liittyvä kehittäminen ja ohjaus hotelliyksiköissä palvelutoimittajien ja hotellin operatiivisen johdon kanssa. Työssäsi tulet kehittämään ja ohjaamaan niin hotellisiivousta, hotellien erikoispesuja, hotellitekstiilien käyttöä ja tekstiilihuoltoa. Lisäksi tulet vastaamaan keskeisiltä osin hotellisiivouksen laadunmittaus-työkalun kehittämisestä ja käytön ohjauksesta hotelliyksiköissä. Keskeiset sidosryhmäsi ovat hotellien operatiivinen johto, Sokotel Oy:n tukitoiminnot, palvelu- ja tavarantoimittajat ja SOK Mara ketjuohjaus.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan yhdessä Suomen menestyneimmässä hotelliyhtiössä, alan monipuolisista osaajista muodostuvan huipputiimin, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.Lisätietoja tehtävästä antaa Sokotel Oy:n kehityspäällikkö Petra Wikström puhelimitse to 1.11.2018 klo 15.00 – 17.00 ja ma 5.11.2018 klo 14.00 – 16.00 p. 050 432 3940 tai sähköpostitse petra.wikstrom@sok.fi.
Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoiveineen 23.11.2018 mennessä.