(Poistunut julkaisusta)

Siivoustiiminvetäjä Kilpilahteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOUKSEN TIIMINVETÄJÄÄ Kilpilahteen. 


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme korkealaatuisesta siivouksesta teollisuusympäristössä sekä laadunvalvonnasta. Etsimme tehtävään vahvaa ammattilaista joka pystyy toimimaan erilaisissa ympäristöissä työn laadusta tinkimättä. Työaika sijoittuu klo 6-16 väliin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässä työskentely edellyttää kokemusta ylläpito- ja perussiivouksesta vähintään kahden vuoden ajalta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, työturvallisuuskortin sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 7.7.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -