(Poistunut julkaisusta)

Siivoustehtäviin Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020


Vietä aikaasi duunISSa! Etsimme tekijöitä erilaisiin siivoustehtäviin VAASAAN loppukesäkauden tarpeisiin ja sijaistuksiin.

Etsimme tekijöitä eri mittaisiin tuurauksiin ja siivoustehtäviin Vaasaan siivoustehtäviin. Töitä on tarjolla mm. myymälöiden, toimistojen ja kauppakeskusten ylläpitosiivouksessa, pullohuonetehtävissä sekä ikkunanpesussa. Työajat määräytyvät kohteen mukaan, hakemuksessa voit tarkentaa meille, mihin aikoihin olet käytettävissä. Tarjolla on koko- ja osa-aikaisia työsuhteita. Työsuhteet tullaan solmimaan sopimuksen mukaan elokuusta eteenpäin määräaikaisina.

Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti sekä mikäli sinulla on oman kulkupelin käyttömahdollisuus.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Lähetä hakemuksesi viimeistään 23.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi.

Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.