(Poistunut julkaisusta)

Siivouspalveluyrittäjä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Oletko yrittäjähenkinen ja haluat tehdä töitä itsellesi? Oletko organisointikykyinen ja etsit uusia työhaasteita? Mahtavaa, meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt asiakkaallemme SIIVOUSPALVELUYRITTÄJÄÄ Seinäjoen alueelle.

Asiakkaamme tarjoaa laadukkaita kiinteistöjen ylläpitopalveluita valtakunnallisesti. Noin 140 itsenäistä ja motivoitunutta yrittäjää vastaa palveluiden toimittamisesta eri puolilla Suomea. Nyt he etsivät joukkoonsa uutta innokasta siivouspalveluyrittäjää Seinäjoen alueelle.

Siivouspalveluyrittäjänä saat franchising-ketjun täyden tuen ja avun yrittäjyysmatkallasi. Saat valmiit asiakassuhteet ja yhteistyökumppanit sekä keskitetyt taloushallintopalvelut. Lisäksi yrittäjälle tarjotaan edulliset hankintakanavat sekä valtakunnallisen markkinoinnin tuki. Olitpa urasi alkutaipaleella tai kokenut yrittäjä sinua tuetaan, koulutetaan ja neuvotaan tarvittaessa. Eikö olekin mahatavaa?

Tarjoamme siis helpon ja turvallisen tavan aloittaa yrittäjän ura. Sinulle annetaan aluksi valmis yritysasiakaskunta ilman myyntityötä. Saat lisäksi itsenäisen yrittäjän vapauden ja ketjun vahvan tuen.

Tarvitset ainoastaan rohkeutta ja oikean asenteen sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisen otteen tekemiseen. Kokemus puhdistuspalvelualalta katsotaan eduksi. Työn suorittamiseen tarvitset ajokortin ja auton.

Tartu tilaisuuteen ja olet askeleen lähempänä unelmaasi! Täytä hakemuksesi Personalhusetin rekrytointijärjestelmään oheisen linkin kautta. Liitä mukaan myös CV:si. Haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiesi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi.

Lisätietoa: Johanna Finström, 040-1622720


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi