(Poistunut julkaisusta)

Siivouspalveluohjaaja Helsinkiin
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme Helsingissä sijaitseviin kohteisiimme

SIIVOUSPALVELUOHJAAJA

vastaamaan Sodexon toiminnoista siivouspalveluissa.

Tehtävässä vastaat päivittäisestä siivoustoiminnoista monipuolisessa työympäristössä lähinnä Sosiaali- ja terveydenhuollon kohteissa. Kokonaisuuteen kuuluu useita toimipaikkoja

Palveluohjaajana vastaat päivittäisestä operatiivisestä toiminnasta sekä osallistut myös itse päivittäiseen ylläpitosiivoukseen Vastaat sopimuksen mukaisen palvelun toteutumisesta. Haastat sekä motivoit henkilökunnan tekemään parhaansa niiden saavuttamiseksi. Lähiesimiehenäsi toimii aluevastaava.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on:
- vähintään vuoden kokemus esimiestehtävistä
- tehtävään soveltuva koulutus
- nopea reagointikyky muutostilanteissa
- asiakaslähtöinen ajattelutapaa ja kykyä hahmottaa isompiakin kokonaisuuksia
- taidot asiakassuhteen hoitamiseen ja toiminnan kehittämiseen kumppanuusperiaatteella sopimuksen mukaisin ehdoin
- hyvät tietotekniset taidot

Olet idearikas ja paineensietokykyinen sekä ratkaisuhakuinen. Saat asiat tapahtumaan ja olet työssäsi suunnitelmallinen. Pärjäät työssäsi sujuvasti englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Oman auton käyttö ja ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana aluevastaava Marianne Surakka +358(0) 50 569 9787, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön. Muina aikoina lisätietoja voi kysellä sähköpostitse marianne.surakka@sodexo.com

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.