(Poistunut julkaisusta)

Siivouspalvelumyyjä
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy hakee asiakasyritykselleen työntekijöitä siivouspalveluiden myyjäksi pääkaupunkiseudulle, Turkuun ja Tampereelle kesätöihin elokuussa.

Tässä työssä pääset kohtaamaan mahdollisia asiakkaita kasvotusten ja myymään heille yhtä markkinoiden parhaista siivouspalveluista kilpailukykyisin hinnoin. Työtäsi helpottaa siivouspalveluiden tuottajan korkea asiakastyytyväisyys ja luotettavat tuotteet.

Toivoisimme sinulta hieman aiempaa kokemusta kuluttajamyynnistä ja kovaa asennetta myyntityöhön. Oman auton ja ajokortin katsomme työnhaussa eduksesi, mutta näiden puuttuminen ei ole este oikean henkilön löydyttyä. Haluaisimme, että olet reipas, iloinen, etkä pelkää myydä arkea helpottavia tuotteita ihmisille. Myös terveen kilpailuhenkisyyden uskomme auttavan sinua tekemään hyvää tulosta.

Menestyksesi takaa jatkuvat koulutukset alan ammattilaisten toimesta. Pääset myös vaikuttamaan tuloihisi omalla tekemiselläsi ja tähän kannustaa motivoiva palkkausmalli (takuupalkka+provisio).

Kiinnostuitko?

Tuumasta toimeen ja laita meille hakemuksesi siivouspalvelumyyjäksi sähköpostitse rekry@hirmu.fi, otsikolla "siivouspalvelumyyjä". Olemme hakijoihin päivittäin yhteyksissä ja teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana. Kannattaa siis toimia ripeästi, sillä nämä paikat menevät nopeasti! Haethan viimeistään 13.8.2018.