(Poistunut julkaisusta)

Siivouspalvelumyyjä
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy hakee asiakasyritykselleen työntekijöitä siivouspalveluiden myyjäksi Espooseen.

 

Tässä työssä pääset kohtaamaan mahdollisia asiakkaita kasvotusten ja myymään heille yhtä markkinoiden parhaista siivouspalveluista kilpailukykyisin hinnoin. Työtäsi helpottaa siivouspalveluiden tuottajan korkea asiakastyytyväisyys ja luotettavat tuotteet.

 

Toivoisimme sinulta hieman aiempaa kokemusta kuluttajamyynnistä ja kovaa asennetta myyntityöhön. Oman auton ja ajokortin katsomme työnhaussa eduksesi, mutta näiden puuttuminen ei ole este oikean henkilön löydyttyä. Haluaisimme, että olet reipas, iloinen, etkä pelkää myydä arkea helpottavia tuotteita ihmisille. Myös terveen kilpailuhenkisyyden uskomme auttavan sinua tekemään hyvää tulosta.

 

Tämä työ on varmasti sinulle palkitsevaa ja opettavaista, sekä uraa edistavää, sillä asiakasyrityksessämme on todella hyvät mahdollisuudet edetä yrityksen sisällä. Uusia kavereita tulet varmasti saamaan heillä työskennellessä myynnin parhaissa tiimeissä ja menestyksesi takaa jatkuvat koulutukset myyntityöhön alan ammattilaisten toimesta. Pääset myös vaikuttamaan tuloihisi omalla tekemiselläsi ja tähän kannustaa motivoiva palkkausmalli (takuupalkka+provisio).

 

Jos olet etsimämme HIRMUmyyjä, KÄY TÄYTTÄMÄSSÄ HAKEMUS OSOITTEESSA: www.hirmu.fi/tyohakemus tai jätä hakemuksesi otsikolla “siivouspalvelumyyjä” osoitteeseen rekry@hirmu.fi , niin me soittelemme sinulle ja autamme sinut uusiin haasteisiin myyntitöissä.