(Poistunut julkaisusta)

Siivouspalveluiden palveluohjaaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Hei sinä siivousalan konkari, joka etsit uusia haasteita! Etsimme kiinteistöpalvelualan asiakkaallemme SIIVOUSPALVELUIDEN PALVELUOHJAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Voisitko se olla Sinä?

Työssä sinun tehtävänäsi on toimia tiimisi työntekijöiden esimiehenä ja vastaat heidän opastamisesta ja perehdyttämisestä työhön sekä varmistat, että tiimisi työntekijöillä on kaikki työssä onnistumisen edellytykset ja puitteet kunnossa. Varmistat myös, että työn laatu on sovitulla tasolla ja olet myös itse osan työajasta mukana käytännön siivoustyössä.

Toivomme sinun olevan jo siivousalalta kokemusta omaava henkilö ja omaat tuntemusta perussiivouksista ja muista siivousmenetelmistä. Arvostamme ahkeraa ja työhön tarttuvaa asennettasi ja kykyäsi työskennellä itsenäisesti myös ongelmanratkaisutilanteissa. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on pitkäaikainen. Ajokortti on pakollinen. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian verkkosivujemme www.amiko.fi kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!