(Poistunut julkaisusta)

Siivouspalveluiden myyjä
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Siivouspalveluiden myyjä, kesätyö

Etsimme nyt asiakkaallemme kotisiivouspalveluiden myyjää pääkaupunkiseudulle. Asiakasyrityksemme on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvava kodinpuhdistusalan teknologiayritys, jonka 5-tähden kotisiivouspalveluita käytetään Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa. 

Oletko kiinnostunut myyntityöstä, jossa pääset tekemään kauppaa ihmisten kanssa kasvotusten huikeassa porukassa, jossa työnteko on samaan aikaan hauskaa ja haastavaa? Haluatko kehittää itsestäsi kuluttajamyynnin ammattilaisena tai hankkia arvokasta työkokemusta myynnin alalta, josta varmasti tulet vielä hyötymään monella elämän osa-alueella. 

Olet etsimämme tyyppi, jos omaat jonkin verran aiempaa kokemusta suoramyynnistä ja tuloksen tekeminen on sinulle tärkeää työssäsi. Tässä työssä menestystäsi auttavat ulospäinsuuntautuneisuus, tuumasta toimeen-asenne, rohkeus lähestyä ihmisiä ja kartoittaa heidän tarpeensa ja myydä heille laadukkaita kotisiivouspalveluita.

Jos päädyt osaksi asiakasyrityksemme myyntitiimiä tulet saamaan itsellesi joukon hyviä työkavereita, motivoivan palkkausmallin (takuupalkka+provisio), jatkuvia koulutuksia kohti myyntialan kärkeä ja joustavat työajat. Jos onnistut työssäsi, sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä ja jatkaa työntekoa kesän jälkeen!

Kiinnostuitko tai jäikö kysyttävää? Ota rohkeasti meihin yhteyttä! Vastaamme sinulle mielellämme!

Tuumasta toimeen ja laita meille hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen rekry@hirmu.fi, otsikolla ”siivouspalveluiden myyjä” tai vaihtoehtoisesti voit hullutella ja lähettää lyhyen videoesittelyn itsestäsi Whatsappiin numeroon 044 242 9928. Olemme hakijoihin päivittäin yhteyksissä. Kannattaa siis toimia nopeasti, sillä nämä paikat menevät nopeasti!