(Poistunut julkaisusta)

Siivouspalveluesimies Espooseen
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme Espoossa sijaitsevan kansainvälisen suuryrityksen kampusalueelle

SIIVOUSPALVELUESIMIESTÄ

vastaamaan Sodexon siivouspalvelutoiminnoista toimistoympäristössä.

Tehtäviisi kuuluu mm.
- työturvallisuuden varmistaminen
- päivittäisen työn ohjaus ja uusien työntekijöiden perehdyttäminen
- siivoustyöpyyntöjen vastaanotto
- laadun tarkkailu / tarkastuskierrokset
- työvuorosuunnittelu sekä työvuorojen hyväksyntä
- tavaratilaukset sekä niiden käsittely
- laskutus
- jätteenlajittelupisteiden siisteyden tarkkailu
- jätetyhjennysten tilaukset

Toimit esimiehenä 20 työntekijän siivoustiimissä. Tiimin työkieli on pääasiassa englanti. Siivoustehtäviä hoidetaan toimipaikassa arkisin klo 6.00-22.00 välillä.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on:
- aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä
- tehtävään soveltuva koulutus
- nopea reagointikyky muutostilanteissa
- asiakaslähtöinen ajattelutapaa ja kykyä hahmottaa isompiakin kokonaisuuksia
- taidot asiakassuhteen hoitamiseen ja toiminnan kehittämiseen kumppanuusperiaatteella sopimuksen mukaisin ehdoin
- hyvät tietotekniset  taidot
- hyvä englannin kielen taito

Olet idearikas, paineensietokykyinen ja ratkaisuhakuinen. Saat asiat tapahtumaan ja olet työssäsi suunnitelmallinen. Hoidat työsi sekä suullisesti että kirjallisesti suomen lisäksi myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös iltaisin. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Facility Manager Jukka-Pekka Kettunen 050 5968 561, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.