Siivouspalvelu -yrittäjä, Kajaani
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Etsitkö työtä, missä voit itse määrittää aikataulusi? Motivoidutko hektisestä työympäristöstä, missä paikat vaihtuvat ja tulokset näkyvät puhtaasti oman kädenjälkesi kautta? Loistavaa! Jos koskaan olet ajatellut yrittäjyyttä vaihtoehtona, älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä, vaan tule rohkeasti osaksi asiakkaamme laadukasta ketjua.

Laatutakuu-ketju hoitaa valtakunnallisesti laadukkaita kiinteistöjen ylläpitopalveluita jo yli 50 paikkakunnalla. Tällä hetkellä palveluiden toimittamisesta vastaavat ketjun 140 itsenäistä ja motivoitunutta Laatutakuu-yrittäjää. Laatutakuun asiakas- ja yrittäjätyytyväisyys ovat tutkitusti alan parhaita. Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on osa kansainvälistä ISS-konsernia. ISS työllistää maailmanlaajuisesti 510 000 henkeä, joista 8000 on Suomessa.

Kasvun myötä haemme Laatutakuulle SIIVOUSPALVELUYRITTÄJÄÄ Kajaanin alueelle.

Laatutakuu-yrittäjänä saat kaiken, mitä yrittämisessä tarvitset: valmiin yrityksen asiakkaineen, yhteistyökumppanit ja rahoituksen. Saat käyttöösi keskitetyt taloushallintopalvelut, edulliset hankintakanavat sekä valtakunnallisen markkinoinnin tuki. Ansiot ovat mukavalla tasolla heti toiminnan alusta alkaen. Franchisingkeskuksen ammattitaitoinen ja ystävällinen tiimi tukee, kouluttaa ja neuvoo yrittäjää koko yrittäjyyden ajan alkustepeistä alkaen.

Tarjoamme Sinulle  helpomman ja turvallisemman tavan aloittaa yrittäjän ura. Aiempaa kokemusta yrittäjyydestä tai toimialasta et tarvitse, koska Laatutakuu-yrittäjyys sopii kaikenikäisille ja eri toimialojen osaajille. Sinulle annetaan valmis yritysasiakaskunta. Saat lisäksi itsenäisen yrittäjän vapauden ja ketjun vahvan tuen.

Se mitä tarvitset, on rohkeus ja asenne sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ote tekemiseen. Työn suorittamiseen tarvitset ajokortin ja auton.

Ota ensimmäinen askel kohti yrittäjyyttä ja lähetä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta Personalhusetille tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle.

Vastaamme Personalhusetilta kaikkiin tiedusteluihin ja kerromme lisää tarvittaessa. Yhteydenotot: Miia Tarvainen p. 050 362 3984 / miia.tarvainen@personalhuset.fi

Personalhuset auttaa Laatutakuuta yrittäjien rekrytoinnissa.

Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Haluamme tehdä arjesta sujuvaa. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1366012
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kainuu, Kajaani