(Poistunut julkaisusta)

Siivouspäällikkö
Original Sokos Hotel Vaakuna

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
Haemme ammattitaitoista ja iloisen energistä siivouspäällikköä. Tule pitämään hyvää huolta upeasta funkkishotellistamme ja ammattitaitoisista työntekijöistämme, jotka huolenpidollaan hurmaavat vieraamme!

Original Sokos Hotel Vaakuna on Helsingin ensimmäinen käyntikortti: funkkisklassikko Helsingin sydämessä, arkkitehtuurin merkkiteos, joka hurmaa taideteoksillaan ja 50-luvun tunnelmallaan. Hotellimme kaikki huoneet, huonekerrokset sekä hotelliaula uudistuvat parhaillaan talon alkuperäinen henki säilyttäen. Työt alkoivat huhtikuussa 2018 ja valmistuvat alkuvuodesta 2019.

Olet etsimämme henkilö, jos olet positiivisen asenteen omaava innostava hotellialan esimies. Laadukas asiakaspalvelu on Sinulle sydämen asia ja omaat todellista halua luoda vieraillemme onnistuneen majoituskokemuksen. Olet vuorovaikutustaitoinen, tykkäät hektisestä työympäristöstä ja Sinulla on taito luoda hyvä yhteishenki niin omaan tiimiisi kuin myös koko hotellin henkilökuntaan yhdessä muiden esimiesten kanssa. Edellytät työltäsi vastuuta ja tarkkuutta, olet tuloshakuinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä!

Saat näköalapaikan Suomen upeimmassa funkkisklassikossa, hyvät henkilöstöedut ja onnistuessamme asiakastyytyväisyyden ja tuloksen suhteen kiitämme siitä antamalla tulospalkkaa. Tarjoamme henkilökuntahintaisen hotellihuoneen kaikissa Sokos Hotelleissa ympäri Suomea ja ulkomailla ja lisäksi saat henkilökunta-alennukset kaikissa S-Ryhmän ravintoloissa ja kaupoissa bonusten kera.
Sinun ansiostasi kerroshoitajamme nauttivat työstään ja toteuttavat huippulaatua, jolloin vieraamme nauttivat vierailustaan! Lähetä hakemus 26.10.2018 mennessä. Työtehtävä on kokoaikainen ja aloitus sopimuksen mukaan.
Lisätietoja paikasta saat hotellipäällikkö Hilkka Lehtiseltä hilkka.lehtinen@sok.fi tai puhelimitse 050 440 4788. Soittamalla voit tiedustella paikasta keskiviikkona 17.10.18 klo 11-12, torstaina 18.10.18 klo 9-10 tai perjantaina 19.10.18 klo 15-16.