(Poistunut julkaisusta)

Siivousharjoittelija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Onko tavoitteenasi laitos- tai toimitilahuoltajan tutkinto? Tahdotko päästä katsomaan millaista työ oikeasti on?

 

Etsimme nyt Turun alueelle

 

HARJOITTELIJOITA

 

Harjoittelujakson tarkemmasta ajasta sekä harjoittelun kestosta sovItaan tarkemmin rekrytoivan esimiehen kanssa. Harjoittelusta tehdään kanssasi kirjallinen sopimus, mutta työehdot määräytyvät työ- ja elinkeinotoimistojen sekä oppilaitosten harjoittelusopimusten mukaisesti. Harjottelu koostuu erilaisista työkohteista, joissa pääset kaikissa näkemään erilaisia siivouskohteita. Harjoittelussa työtäsi opastaa ja valvoo sinulle määrätty ohjaaja, jonka opastuksella teet päivittäiset työsi. 

 

Turun alueella on paljon erilaisia kohteita esimerkiksi porras- ja myymäläsiivousta, terveydenhuollon kohteita, laitos- ja toimitilakohteita sekä päiväkoteja ja kouluja. Siivoustarpeita on useita ja kohteita löytyy laidasta laitaan. Pääset harjoittelujakson aikana kokeilemaan erilaisia töitä, jotta tulevaisuudessa sinun olisi helpompi päättää, että mikä on juuri sinun juttusi!

 

Työharjoittelu- ja opinnäytetyöpaikan haku etenee L&T:llä samaan tapaan kuin muut rekrytoinnit. Aloitathan siis lähettämällä sähköisen hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi työharjoittelun sisällöstä, vaatimuksista ja kestosta. Taataksemme kaikille hakijoille tasapuolisen kohtelun huomioimme vain internetsivujemme kautta täytetyt hakemukset. Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen harjoitteluun, voit laittaa viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi