(Poistunut julkaisusta)

Siivousalanyrittäjä, Oulu
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Laatutakuu-ketju hoitaa valtakunnallisesti laadukkaita kiinteistöjen ylläpitopalveluita jo yli 50 paikkakunnalla. Tällä hetkellä palveluiden toimittamisesta vastaavat ketjun 140 itsenäistä ja motivoitunutta Laatutakuu-yrittäjää. Laatutakuun asiakas- ja yrittäjätyytyväisyys ovat tutkitusti alan parhaita. Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on osa kansainvälistä ISS-konsernia. ISS työllistää maailmanlaajuisesti 510 000 henkeä, joista 8000 on Suomessa.

Kasvun myötä haemme nyt Laatutakuulle useampaa SIIVOUSPALVELUYRITTÄJÄÄ Oulun alueelle.

Laatutakuu-yrittäjänä saat kaiken, mitä yrittämisessä tarvitset: valmiin yrityksen asiakkaineen, yhteistyökumppanit ja rahoituksen. Laatutakuu-yrittäjällä on käytössään keskitetyt taloushallintopalvelut, edulliset hankintakanavat sekä valtakunnallisen markkinoinnin tuki. Ansiot ovat mukavalla tasolla heti toiminnan alusta alkaen.

Laatutakuu-yrittäjä on haluttu yhteistyökumppani asiakkaiden keskuudessa, joten mahdollisuus yrityksen ja ansioiden kasvulle on hyvä. Franchisingkeskuksen ammattitaitoinen ja ystävällinen tiimi tukee, kouluttaa ja neuvoo yrittäjää koko yrittäjyyden ajan.

Tarjoamme helpomman ja turvallisemman tavan aloittaa yrittäjän ura. Aiempaa kokemusta yrittäjyydestä tai toimialasta et tarvitse, koska Laatutakuu-yrittäjyys sopii kaikenikäisille ja eri toimialojen osaajille. Sinulle annetaan valmis yritysasiakaskunta ilman myyntityötä. Saat lisäksi itsenäisen yrittäjän vapauden ja ketjun vahvan tuen.

Se mitä tarvitset, on rohkeus ja asenne sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ote tekemiseen. Työn suorittamiseen tarvitset ajokortin ja auton.

Ota ensimmäinen askel kohti yrittäjyyttä ja lähetä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta Personalhusetille.Personalhuset auttaa Laatutakuuta yrittäjien rekrytoinnissa.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Tervetuloa hyvän työn äärelle! www.hyvaa-tyota.fi