(Poistunut julkaisusta)

Siivousalan palveluohjaaja, pääkaupunkiseutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme siivousalan palveluohjaajaa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin asiakaskohteisiin.


Edellytämme palveluohjaajalta vähintään muutaman vuoden kokemusta siivousalan työtehtävistä sekä hyviä esimiestaitoja. Aiempi työkokemus vastaavasta tehtävästä katsotaan eduksi. Palveluohjaajan työ on liikkuvaa työtä kentällä ja ajokortti on tästä syystä välttämätön.


Toivomme hakijoilta:

  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • reipasta ja toimeentarttuvaa suhtautumista työntekoa kohtaan
  • osaamista hallinnollisten tehtävien osallistumiseen
  • positiivista, oma-aloitteista ja iloista asennetta


Tarjoamme kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.


Mikäli tunnistit itsesi tehtävänkuvauksesta, niin haethan tätä työpaikkaa täyttämällä hakemuksesi. Kerrothan työhakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta käytettävyydestäsi ja osaamisestasi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!