(Poistunut julkaisusta)

Siivousalan osaaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020


Haemme asiakkaallemme

OSAAVAA PERUSSIIVOOJAA

Mikäli sinulle on ehtinyt karttua jo kokemusta siivouksesta, tunnet alan toimintamallit ja omaat kenties myös ammattitutkinnon, me etsimme sinua ja haluamme sinut joukkoomme!

Toivomme sinulta:

- Kokemusta perussiivouksesta sekä työssä tarvittavien laitteiden käytöstä

- Hyvää asennetta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

- Ajokorttia

Tarjoamme sinulle:

- Mukavan työympäristön ja kannustavan työyhteisön tuen ja opastuksen

- Mahdollisuuden jopa täysiin työviikkoihin osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella

- TES:in mukaisen palkkauksen

Laita hakemus pikaisesti tulemaan tai rimpauta numeroon 0447142142! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme paikat pikimmiten.

http://lisapalvelu.likeit.fi/apply/33109664

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen