(Poistunut julkaisusta)

Siivousalan moniosaaja
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2021

Oletko enemmän iltukukkuja kuin aamuvirkku? Haluatko viettää vapaa-aikaa valoisessa ja tehdä työt arki-iltoina ja yöaikaan? Siinä tapauksessa kehoitan lukemaan lisää!

Meillä on nyt haussa siivousalan moniosaajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään 37,5 h/vko pääasiassa yhdessä kohteessa, mutta työhön voi kuulua tuurauksia muuallakin. Tehtävä alkaa vuokratyösuhteena, mutta tässä tehtävässä on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille.

Siivousalan moniosaajalla on meidän mielestämme sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito. Sinulla pysyy hyppysissä pölyhuiskan lisäksi erilaiset siivousalan koneet ja laitteet sekä perussiivoukset ja ikkunoiden pesut ovat sinulle tuttua huttua. Itsenäinen työskentely on sinulle luonteenomaista, mutta kykenet myös tiimityöhön tarvittaessa. Lisäksi omaat nuhteettoman taustan, sillä jotkin siivouskohteet vaativat turvallisuusselvityksen. Oma kulkupeli työmatkojen kulkemiseen on välttämätön.

Tuntuiko yllä olevat speksit sopivan sinuun? Haluatko siistin sisätyön jossa vakinaistumisen mahdollisuus? Silloin kehoitan Sinua laittamaan hakemuksesi oheista linkistä vireille jo tänään. Kutsumme tehtävään sopivia hakijoita haastatteluun jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.