(Poistunut julkaisusta)

Siivousalan moniosaaja Tampereelle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Haemme asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen SIIVOUSALAN MONIOSAAJAA Tampereen alueelle.

Työllistyt suoraan asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin klo 6-15 välillä.

Työtehtäviin kuuluu mm. toimisto- sekä porrassiivousta, perussiivouksia ja asuntotarkastuksia.

Hakijalta edellytämme periksiantamatonta asennetta sekä monipuolista siivousalan kokemusta. Olet aktiivinen ja motivoitunut tiimipelaaja, jolle työn korkea laatu ja vastuullinen työote ovat tärkeitä.

Toivomme sinun olevan huumorintajuinen tiimipelaaja, joka pystyy ottamaan tehtävistään tarvittaessa myös itsenäistä vastuuta sekä hyvää suomenkielen taitoa. Ajokortti vaaditaan, mutta työssä kuljet asiakkaan autolla.

Jos kiinnostuit tehtävästä, hae meille heti. Huomioithan erityisen lyhyen hakuajan! Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävään tullaan palkkaamaan tekijä pikaisesti. Täytä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!