Siivousalan keikkailijoita
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Etsimme nyt SIIVOOJIA keikkapooliimme.

Siivoojana vastaat ja huolehdit pääsääntöisesti asiakaskohteidemme yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Työ voi olla porras-, toimisto-, koulu, kauppakeskus, teollisuus tai muuta yleissiivousta. Tarjolla on eripituisia sijaisuuksia aina muutaman viikon keikoista pitkiin sijaisuuksiin. Työtä tehdään yleensä aamuisin lyhyissä vuoroissa, joten tämä paikka sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätyötä kaipaaville!  

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tehtävistä, sillä työhön perehdytetään. Aiempi kokemus katsotaan kuitenkin eduksi. 

Edellytämme palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Turun keskustan kohteissa et autoa tarvitse. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on suuri etu.

Tarjoamme joustavaa siivoustyötä monipuolisissa työkohteissa asiakasyrityksissämme. 

Tartu tilaisuuteen ja hae meille töihin! Hae tehtävää oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Kauttamme on mahdollisuus kokeilla eri aloja, ja haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiasi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Sari Europaeus, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6009. Odotamme innolla hakemustasi!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot