Siivousalan keikkailijoita loppukesäksi!
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2021

Etsimme nyt SIIVOOJIA keikkapooliimme.

Siivoojana vastaat ja huolehdit pääsääntöisesti asiakaskohteidemme yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Työ voi olla porras-, toimisto-, koulu, kauppakeskus, teollisuus tai muuta yleissiivousta. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvä olla hieman kokemusta siivoustehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia.

Edellytämme palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on suurimmassa osassa kohteita pakollinen, sillä työkohteet saattavat sijaita keskustan ulkopuolella tai saatat joutua siirtymään työpaikasta toiseen sujuvasti. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on suuri etu.

Tarjoamme joustavaa siivoustyötä monipuolisissa työkohteissa asiakasyrityksissämme. Tarjolla on eripituisia sijaisuuksia erityisesti kesän ajan sekä keikkaluontoista työtä tilanteesi mukaan. 

Tartu tilaisuuteen ja hae meille töihin! Hae tehtävää oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Kauttamme on mahdollisuus kokeilla eri aloja, ja haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiasi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Sari Europaeus, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6900. Odotamme innolla hakemustasi!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot