(Poistunut julkaisusta)

SIIVOUS- JA TOIMISTOPALVELUIDEN SUUNNITTELIJA
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019
Etsimme nyt Siivous- ja Toimistopalveluiden Suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tiimi toimii hajautetusti ympäri Suomen, joten tehtävään toimipaikkavaihtoehtoja on useita.

Suunnittelijana vastaat valtakunnallisesti asiakaskohteidemme siivous- ja toimistopalveluiden suunnittelusta, työmäärämitoituksesta ja kustannuslaskennasta. Olet mukana uudistamassa ja kehittämässä olemassa olevaa palvelutuotantoa, pääpaino työssäsi on kuitenkin uusien kohteiden laskennassa – toimit työssäsi vahvasti myyntiorganisaation tukena. Suunnittelutyöllä olet mukana luomassa kannattavaa ja konseptiemme mukaista palvelutoimintaa. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla laajaa siivouspalveluiden toimialatuntemusta ja työkokemusta alalta, alan peruskoulutus (esim. siivousteknikko, restonomi tms.) on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätön. Aikaisempi kokemus mitoitus- ja suunnittelutyöstä antaa hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Pystyt ilmaisemaan itseäsi selkeästi sekä kirjallisesti että suullisesti tarvittaessa myös englannin kielellä. Olet kyvykäs itsenäiseen työhön ja uskallat ottaa vastuuta, mutta hallitset myös hyvät tiimityö- ja tietotekniset taidot. Sinulla on aitoa halua onnistua työssäsi ja näet asiat liiketoimintalähtöisesti. Jos sinulla on lisäksi kykyä toimia asiakasrajapinnassa myyntiä ja tuotantoa tukien sekä siten löytää parhaat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset näkemään toimialaa laajasti. Työsi myötä pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, ja saat tiimin jäsenten ja johdon laajan osaamisen tuen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö, Toni Mäensivu (arkisin 8-16) 040 560 5073.

Jos kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta heti tai viimeistään 25.4.2019. Lisääthän mukaan myös CV:si.